Appen met Patrick Winters voor website

APPEN MET: Finaxe Academy Talent PATRICK WINTERS

23 augustus 2018

Persoonlijk contact vinden we belangrijk bij Finaxe. Onze Finaxe Academy Trainees zien we als onze naaste collega's, ze werken alleen niet bij ons op kantoor maar op locatie. Er wordt regelmatig gebeld, gemaild en geappt. En jij kunt meekijken!

We duiken in de telefoon van consultant Rik die aan het appen is met Patrick Winters, die op sollicitatiegesprek mag voor een functie als Project Administrateur bij Venko Groep in Hoogeveen. Als talent binnen de Finaxe Academy neemt Patrick daarnaast deel aan een uitdagend programma met boeiende masterclasses en persoonlijke coaching. 

Rik
Hoi Patrick, goed nieuws, je mag op gesprek bij Venko Groep, de klant waar we het over hadden! Ze spreken je graag aanstaande donderdag, kun je mij even bellen zodat we een tijdstip af kunnen stemmen?
Patrick
Mooi! Ik bel je zo even.

Rik
We zien elkaar straks bij Venko. Heb je er zin in? Heb je naar aanleiding van ons gesprek over de voorbereiding nog last-minute vragen?
Patrick
Alleen nog een vraag over de werktijden. Hanteert Venko flexibele werktijden? Dat is zeker wenselijk gezien mijn huidige situatie. Als dat niet het geval is zal ik wat privé afspraken proberen te veranderen.
Rik
Ja, Venko hanteert flexibele werktijden. Dit uiteraard in goed overleg, maar daar komen jullie vast wel uit. Red je het om er te komen met de OV-staking of kan ik je ergens oppikken?
Patrick
Die staking heeft gelukkig geen invloed op mijn traject, ik kan er zelfstandig aankomen. Tot straks!

Rik
Was een goed gesprek hoor! Goede concrete voorbeelden gaf je en je Excel en systeemkennis kwamen goed naar voren. Ik ben trots. Morgen horen we meer, ik heb er vertrouwen in!
Patrick
Dat is goed om te horen, ik vond het zelf ook goed gaan, hoewel er wel een paar verbeterpunten waren. Het lijken me erg leuke mensen om mee te werken! Nu maar afwachten en hopen op goed nieuws.

Rik
Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan! En mooi dat je al zo snel kunt starten. Een heel fijn weekend gewenst, geniet ervan!
Patrick
Bedankt! Ik heb er heel veel zin in. Fijn weekend!

Inmiddels is Patrick een aantal maanden tot volle tevredenheid aan de slag bij Venko. Ben jij HBO- of WO-starter ​binnen Finance & Control en heb jij ook zin in een uitdagende baan en een mooi persoonlijk ontwikkelingstraject?

Check dan deze info over de Finaxe Academy of neem contact op met Margreet Reijs +31 (0)6 5795 6755

 FINAXE ACADEMY