Finaxe Consultant Jeroen Daalmeijer

Finaxe Arnhem: Welkom Jeroen Daalmeijer! 

5 september 2018

Finaxe groeit, ook in de regio Arnhem is veel vraag naar financials en daarom start onze nieuwe collega Jeroen Daalmeijer een nieuw Finaxe kantoor! Maak kennis met deze ervaren, enthousiaste consultant:  

Finaxe-Jeroen-klein'Ik heb heel veel zin in deze uitdaging. Een nieuw kantoor opstarten bij een snelgroeiende en informele, leuke organisatie als Finaxe, daar wordt ik heel enthousiast van! 
Samen met Sanne en onze twee kinderen Isa en Sam woon ik in Zutphen. Buiten mijn werk ben ik veel met muziek bezig. Ik speel al 20-25 jaar gitaar in bandjes, op dit moment in coverband Kl!nk. We spelen op feesten zoals bruiloften, tentfeesten en festivals. Het is een drukke hobby naast werk en gezin, maar muziek maken vind ik het mooiste wat er is. Muziek an sich, maar ook het optreden en de hele sfeer, dat geeft echt een kick.

Klink band Jeroen DaalmeijerQua sport heb ik vroeger gevoetbald maar ga ik nu af en toe helemaal kapot op de squash baan. Verder houd ik erg van reizen, maar dat wordt met kinderen wat minder. Lekker uit eten, met vrienden gezellige dingen ondernemen: dan zit mijn week wel vol! 

Hoe ben je in dit vakgebied terecht gekomen?
In Groningen heb ik Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd en na mijn studie ben ik bij Eiffel aan de slag gegaan. Daar ben ik begonnen als consultant en maakte ik de laatste jaren als Performance Manager deel uit van het interne team. Heel dicht tegen het commerciële proces aan had ik veel contact met klanten en professionals. Wat hebben we nodig, hoe kan ik die klant binnenhalen, wie gaan we er plaatsen. 

Na 12 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik bij Marktlink aan de slag gegaan als HR Manager. Alleen HR bleek te beperkt, ik miste het commerciële proces. Jerwin ten Caat van Finaxe Groningen ken ik van vroeger uit en sprak ik regelmatig. Hij vertelde me over de ontwikkelingen binnen Finaxe en afgelopen jaar kwamen we in gesprek over een rol voor mij binnen Finaxe. Zo is het balletje gaan rollen!

Waarom werd je enthousiast over Finaxe? 
Finaxe is een jong, snelgroeiend bedrijf met een platte structuur. De sfeer is informeel, het is een leuke, jonge club mensen die samen de markt aan het veroveren is en volop in de groei zit. Dat op zich is al erg leuk en het starten van een nieuw kantoor binnen deze organisatie is helemaal een supermooie uitdaging! 

Wat is je grootste uitdaging de komende tijd? 
Het starten van een nieuwe vestiging op zich is natuurlijk al een uitdaging, je begint vanaf nul. Maar, ik heb de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en daarnaast wordt het gewoon koud aquisitie plegen: klanten en professionals benaderen. Niet op kantoor zitten maar de deur uit. 

Het werven van goede nieuwe financials zal de grootste uitdaging zijn. Op dit moment is er meer vraag dan aanbod, het is lastig om echt goede mensen te vinden, zeker in de regio Arnhem. Je vist met z'n allen in dezelfde vijver. De juiste professionals vinden en die aan Finaxe binden, daar ga ik me voor inzetten!

En dat ga je niet in je eentje doen!? 
Nee inderdaad, ik ben op zoek naar een collega! Liefst iemand met een achtergrond in recruitment of sales, maar het belangrijkste is dat iemand de juiste persoonlijkheid heeft. We gaan samen een nieuw kantoor opbouwen, mijn nieuwe collega moet net als ik echt de drive hebben om van Finaxe Arnhem een groot succes te maken. Ik zoek iemand die resultaatgericht is, proactief, creatief, initiatiefrijk, echt een aanpakker. Dat het tussen ons goed klikt is uiteraard ook vrij belangrijk. Samen wil ik het komende jaar echt al een mooi resultaat neerzetten en al een behoorlijk aantal financials aan het werk hebben. Daarnaast wil ik de komende jaren gestaag doorgroeien zowel wat betreft interne consultants als financials die we extern bemiddelen. 

Vacature Consultant/Recruiter Finaxe Arnhem

Wat is er zo leuk aan dit werk?
Het past bij me omdat ik zelf behoorlijk resultaatgericht ben. Ik vind het leuk om successen te behalen. Het proces van doorgronden wat een klant precies nodig heeft, wat hem bezig houdt en op basis daarvan de juiste match maken met een professional met de juiste achtergrond die past bij de cultuur van het bedrijf, dat vind ik mooi. Ik ken het vakgebied want ik ben 12 jaar lang bezig geweest met deze dienstverlening en het bemiddelen van mensen. Ik heb daarnaast zelf als interim professional gewerkt dus weet wat onze interim collega's meemaken als ze bij onze klanten werken. 

Wat ga je je deze eerste weken doen? 
Mijn eerste focus ligt op het vinden van een collega! Dus check allemaal de vacature en stuur 'm door naar al je contacten in de regio Arnhem! Binnenkort hoor ik of de mooie kantoorruimte die we graag willen betrekken voor ons beschikbaar komt. Verder werk ik de komende weken vanuit de kantoren in Zwolle, Groningen en Utrecht. Ik wil daar mijn collega's leren kennen, sfeer proeven en het Finaxe gevoel helemaal tot me te nemen. Ik heb er heel veel zin in!"