Finaxe_T4B3631

Consultants

Gedreven, enthousiast en persoonlijk

Gedreven, enthousiast en persoonlijk zijn we in Noord- en Midden-Nederland onze klanten van dienst. Successen worden met elkaar gevierd en teleurstellingen gedeeld. We zijn een team en veroveren gezamenlijk de wereld! We zorgen voor elkaar en helpen elkaar. Werken bij Finaxe is werken vol vrijheid en verantwoordelijkheid. We zijn jong en ambitieus. Finaxe groeit en dat biedt onze medewerkers ook volop mogelijkheden.

Wie zijn we?

Finaxe Martijn_0298

Martijn Bakker - Owner & Consultant

+31 (0)6 2877 6301

Energiek, enthousiast en gedreven dat ben ik ten voeten uit. Veeleisend, resultaatgericht en elke dag weer boordevol ideeën. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, recalcitrant en dwars, maar vooral ook iemand die oprecht, eerlijk en vooral nieuwsgierig is.

Ik houd van uitdagingen zowel in mijn werk als sport. Ik wil winnen en kan dan ook slecht tegen mijn verlies. Actief voetballen is en blijft mijn passie, maar vooral ook de gezelligheid van een 3e helft. De verbondenheid, saamhorigheid, maar vooral de humor en plezier binnen een team zijn uniek en puur! Dit maakt voor mij Finaxe ook zo bijzonder… Een hecht team dat vrijheid en verantwoordelijkheid neemt, omdat ze allen hetzelfde doel voor ogen hebben: “Wij worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance!”

Finaxe Jerwin_0354

Jerwin ten Caat - Managing Consultant - Finaxe Groningen

+31 (0)6 8389 3181

Ik ben een vriendelijke, proactieve en professionele verbinder. Door mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen finance weet ik klanten en finance professionals goed te doorgronden en de échte behoefte en ambitie bloot te leggen. Het verder denken dan morgen stelt mij in staat om te anticiperen op de arbeidsmarkt in de toekomst. Als persoon ben ik direct, doe ik mijn werk met een stuk humor en past het credo “what you see is what you get” erg goed bij mij. Verder ben ik een Bourgondiër pur sang, heb ik veel sociale contacten, houd ik van fanatiek sporten en ben ik altijd in voor een goed feest.

Finaxe Rik_1113

Rik Wolthuis - Managing Consultant - Finaxe Groningen

+31 (0)6 4056 6374

Ik ben Rik Wolthuis, specialist in recruitment van de Young Professionals. Ik vind het leuk om met jonge talenten te werken en ze te helpen aan hun droombaan! Vinden, binden en boeien is een zin die bij mij en Finaxe past. Werken met mij betekent dat je kan rekenen op een enthousiaste, open minded, vrolijke en klantvriendelijke doener. Door mijn studie en sport ervaring in Amerika heb ik geleerd overal vol overgave voor te gaan. Voor de klant maar zeker ook voor de professionals zet ik een stapje extra.

Ik heb veel voor ‘mijn’ kandidaten over. Ik probeer je zo goed mogelijk te helpen/begeleiden en voor te bereiden op je sollicitaties. Daar hoort in mijn ogen ook eerlijkheid bij, ik ben een direct en open persoon. Ik houd van sport, tennis en voetbal zijn mijn grootste passies, maar je kunt me voor elk belangrijk sportevent wel wakker maken. Ik ben een levensgenieter, ik houd van een goed glas whisky of een lekker speciaal biertje. Dit doe ik het liefst met vrienden onder het genot van een lekkere maaltijd.

Finaxe Mark_0388

Mark Naberman - Managing Consultant - Finaxe Groningen

+31 (0)6 4121 5645

Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Woorden die mij omschrijven zijn flexibel, proactief en commercieel. Daarnaast ben ik assertief en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben ondernemend en kan niet stilzitten, afwisseling en hectiek in mijn werk vind ik heerlijk. Bij Finaxe heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat past goed bij me.

De diversiteit van mensen die ik spreek vind ik geweldig, van starters tot ervaren mensen. Het creëren van een win-win situatie, een tevreden klant en kandidaat, is mijn streven. Ik hecht waarde aan een goede werksfeer en blijf in mijn communicatie open en eerlijk. Ondernemend ben ik ook buiten mijn werk, ik houd van reizen, stedentrips, snowboarden, dagjes weg. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar foodfestivals en ben regelmatig op een dancefestival te vinden. 

Finaxe Bas_0424

Bas Sikkema - Managing Consultant - Finaxe Zwolle

+31 (0)6 1466 0092

Mijn drive is om kwaliteit te leveren, de beste oplossing voor zowel kandidaten als bedrijven. Ik ben nooit met half werk gelukkig, het moet gewoon goed zijn. Ik ben gedreven, energiek en recht door zee. Als je met mij werkt weet je hoe ik over dingen denk. Succes is een keuze en ik word blij van successen, bijvoorbeeld als ik een kandidaat kan begeleiden bij een mooie stap in zijn carriere.

Bij Finaxe vind ik het leuk dat we met een klein team veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. De nieuwe generatie finance professionals is een waanzinnig leuke groep om mee te werken. Het zijn jonge, frisse, communicatief vaardig mensen met verstand van hun vak, die zorgvuldig hun carrièrepad kiezen. Heel leuk om met die mensen te levellen en in gesprek te zijn.

Finaxe Marijke_0484

Marijke Lamberink - Medewerker Marketing & Communicatie - Finaxe

+31 (0)38 202 2257

Met veel plezier ondersteun ik Finaxe op het gebied van (online) communicatie. Het is erg leuk om de mooie dienstverlening, het enthousiasme en het succes van Finaxe aan de buitenwereld te laten zien. Samen zetten we Finaxe via onze website en social media online op de kaart! Ik lever kwaliteit en vind het belangrijk om op professionele wijze het communicatievak uit te voeren. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en geniet van een collegiale, goede sfeer.

Finaxe Marjon_0454

Marion Hetebrij - Managing Consultant - Finaxe Zwolle

+31 (0)6 5359 3730

Nuchter, ambitieus en gedreven dit zijn kenmerken die mij als persoon en mijn werkwijze omschrijven. Ik word enthousiast van uitdagende opdrachten/vacatures en gesprekken met finance professionals. Het bij elkaar brengen van deze twee partijen, niet alleen op basis van harde criteria maar ook als het gaat om competenties, dromen en ambities, is waar ik elke dag blij van word en veel energie uit haal. Finaxe geeft mij de vrijheid en ruimte om dit op een ondernemende, zelfstandige manier te doen. Ik werk met een leuke en enthousiaste groep collega’s aan hetzelfde doel: 'het verschil maken'.

Waar ik verder gelukkig van word? De zon, een goed glas wijn & heerlijk eten (het liefst een combinatie van bovenstaande). Daarnaast probeer ik twee keer per week op het voetbalveld te zijn om te sporten.

John van Dalen RRW_3247

John van Dalen - Managing Consultant - Finaxe Groningen

+31 (0)6 4234 6620

Ik ben een nuchter, sociaal, maar ook doelgericht persoon die graag resultaten boekt. Door mijn achtergrond in de topsport weet ik wat er van je verwacht wordt als je dagelijks moet presteren. Als team een doel hebben en hier voor de volle 100% voor gaan is wat me in de sport, maar ook bij Finaxe enorm aanspreekt. Uiteraard in combinatie met een gezonde dosis humor, sfeer en plezier, want dat vind ik zeker zo belangrijk.

Het leukste aan mijn werk vind ik om zowel met klanten als met kandidaten een relatie op te bouwen. In gesprek zijn met professionals en kijken wat je voor die persoon kunt betekenen, daar krijg ik energie van. Buiten mijn werk ben ik te vinden op het voetbalveld, doe ik leuke dingen met mijn gezin of drink ik een biertje met vrienden.

Finaxe Margreet 2

Margreet Reijs - Managing Consultant - Finaxe Academy

+31 (0)6 5795 6755

Met enthousiasme streef ik mijn doelen na. Ik ben overtuigend, durf zaken bespreekbaar te maken en vind het heerlijk om aan een gezamenlijk doel te werken. Binnen Finaxe heb ik een dubbelrol, namelijk het opzetten van de Finaxe Academy en daarnaast zal ik ook de Finaxe Finance Professionals gaan begeleiden op het gebied van HR. Ik vind het geweldig om jonge talenten aan ons te binden en medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben daadkrachtig, eerlijk en oplossingsgericht. Verder hou ik erg van gezelligheid en vind het belangrijk dat er veel gelachen wordt in het leven. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin en daarnaast is een hapje/drankje doen met vrienden favoriet. Om een beetje fit te blijven doe ik aan body pump en hardlopen.

Arjen 2 website

Arjen Baarda - Managing Consultant - Finaxe Zwolle

+31 (0)6 3499 3349

Boven het maaiveld uitsteken, dat doen onze klanten én onze professionals. Het is aan ons om de beste financials een waardevolle volgende stap in hun carrière te bieden en te verbinden aan topklanten als Vitens, Abott, Euromaster en Wehkamp. Een typische Finaxe professional beschikt over lef, durft te veranderen, denkt buiten de gebaande paden en maakt makkelijk contact. Onze interimmer is een vooruitstrevende gespreks- en sparringspartner voor onze klanten, die net iets meer meebrengt. Met veel energie en enthousiasme zet ik mij in voor deze verbinding. Ik heb een scherp oog voor talent en een sterk luisterend oor naar de markt, gecombineerd met de nodige dosis humor en een winnaarsmentaliteit. Onze mensen, onze cultuur en het met veel plezier echt willen samenwerken aan duurzame relaties, halen het beste in mij naar boven.

Finaxe Philip

Philip Ties - Managing Consultant - Finaxe Utrecht

+31 (0)6 1009 4770

Energiek, sociaal  nuchter en oog voor kwaliteit zijn kenmerken die mij omschrijven. Ik ben commercieel en competitief ingesteld en daarnaast vraag ik iedere dag het uiterste van mezelf. Door mijn jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling weet ik wat er binnen onze dienstverlening wordt gevraagd en ben ik in staat snel te kunnen schakelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Mijn topsport achtergrond en mijn hierin opgedane ervaring door het continue moeten presteren weet ik wat het is om snel te schakelen en ten alle tijden kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en vind ik het altijd weer een uitdaging om samen met de mensen om me heen grenzen te verleggen. Bij Finaxe Utrecht bouw ik binnen een leuke organisatie, samen met leuke collega’s, aan een nieuw topteam. 

Buiten mijn werk voetbal ik 4 keer in de week op het hoogste amateurniveau bij SV Spakenburg, sla ik sinds kort weer een balletje op de tennisbaan en de overige vrije tijd breng ik graag samen met mijn gezin door.

Finaxe Stanley

Stanley Mossel - Managing Consultant - Finaxe Utrecht

+31 (0)6 1103 2273

Arbeidsbemiddeling is uitdagend, innovatief, ondernemend, sociaal, fun, strategisch en nog veel meer. Wat het vak voor mij persoonlijk extra leuk maakt is dat je continue opzoek bent naar de juiste match tussen klant en kandidaat. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn. Werken aan een duurzame relatie is niet alleen belangrijk, maar must en een succesfactor voor een goede samenwerking en een mooie professionele toekomst. De volgende steekwoorden zijn op mij van toepassing: sociaal,  betrouwbaar (what you see, is what you get), humor, netwerker, sparringpartner. Bovendien heb ik altijd een luisterend oor, ben ik in voor verrassingen maar sta ik vooral voor professionaliteit en een goede service. 

Ben ik niet aan het werk dan houd ik ervan uit eten te gaan met vrienden of ontspannen thuis naar muziek te luisteren. Reizen is een grote passie van mij.  Ik ben zeer geïnteresseerd in geschiedenis en ervaar reizen als leerzaam en inspirerend. Bovendien geeft reizen nieuwe inzichten.  
Finaxe-Jeroen-klein

Jeroen Daalmeijer - Managing Consultant - Finaxe Arnhem

+31 (0)6 1000 1799

Mensen met de klant, met de organisatie of met elkaar in verbinding brengen, dat is wat ik graag doe. Doorgronden wat een klant precies nodig heeft en wat hem bezig houdt. De juiste match maken met een professional die de juiste achtergrond heeft en past bij de cultuur van het bedrijf. Ik krijg er energie van om bij te dragen aan een oplossing voor de klant en om mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Dit doe ik vanuit mijn resultaatgerichtheid, proactiviteit, enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid. Ik ken het vakgebied want ik ben al 12 jaar bezig met deze dienstverlening en het bemiddelen van mensen. Ik heb daarnaast zelf als interim professional gewerkt: ik weet wat mijn interim collega's meemaken als ze bij onze klanten werken. 

Ik hou van gezelligheid en een goede sfeer, zowel op het werk als privé. Mijn passie is muziek, ik speel gitaar in een coverband waarmee ik zo’n 20 tot 25 keer per jaar optreedt. Om een beetje fit te blijven, sla ik graag een balletje op de squashbaan. Daarnaast bezoek ik graag een festival of concert en houd ik van een hapje en een drankje met vrienden. 

Geertwebsite

Geert Wijnbergen - Managing Consultant - Finaxe Zwolle

+31 (0)6 5082 2628

Zonder plezier geen succes en zonder succes geen plezier. Dat is wat mij iedere dag motiveert om op persoonlijke, enthousiaste en creatieve wijze te werken aan de juiste match. Oprechte interesse in kwaliteiten en drijfveren van de kandidaat en problematiek bij de opdrachtgever zijn daarin voor mij essentieel. De perfecte match wordt gemaakt vanuit competentie én ambitie, niet alleen op basis van harde criteria. 

Ook privé vind ik plezier enorm belangrijk. Naast voetballen, bootcamp en fitness, hou ik erg van gezelligheid met vrienden. Op een mooie zomeravond aan de speciaal biertjes, uitgebreid tafelen met lekkere wijnen of een avondje stappen.  
Robert van Bruggen

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finaxe Groningen

+31 (0)6 1761 6457

Samenwerken, betrokkenheid en vrijheid vormen voor mij dé manier om het verschil te maken. Dit doe ik op mijn eigen wijze door de juiste mensen om mij heen te verzamelen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Vanuit mijn ervaring als trainer en consultant wil ik het verschil maken om onze professionals te laten ontwikkelen naar de juiste werkplek die bij ze past. Dit doe je niet alleen door naar ervaring te kijken maar ook naar de persoon achter een CV. Wat maakt jou nu echt gelukkig om vol energie te starten op je nieuwe werkplek? Werken bij Finaxe betekent in een klein team het verschil maken voor professionals en onze klanten. Dat is een gave uitdaging! 
 
In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en zit ik graag op de fiets voor zowel een ontspannen rondje als een  rondje koers.