IStock_72232901_XXXLARGE

Referenties

Onze tevreden opdrachtgevers

Trijntje Hummel - Controller
www.rademakersgieterij.com

Rademakers Gieterij

Voor onze financiële afdeling waren we met spoed op zoek naar ondersteuning. De aanvraag stond al bij meerdere partijen uit zonder resultaat.  Finaxe heeft snel geschakeld en daar was ik heel erg blij mee. Ze leverden snel CV's en een van deze kandidaten is inmiddels bij ons aan de slag. De consultants van Finaxe denken mee,  vragen goed uit waar de echte behoefte ligt en luisteren 'tussen de regels door'. Ik had een bepaald profiel in gedachten maar uiteindelijk is een kandidaat met een heel ander profiel gestart. Achteraf ben ik heel blij met wat ik nu aan ondersteuning heb.
 

Marie Hartmann - Adviseur P&O
www.domesta.nl

Domesta

Op onze afdeling bedrijfsceconomische zaken hadden wij extra ondersteuning nodig in verband met piekdrukte. We hebben prettig met Finaxe samengewerkt en goede interimmers kunnen inzetten. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en ik stel de directe communicatie op prijs. 

Ik heb de indruk dat Finaxe voortdurend op zoek is naar nieuwe talenten. Dat is ook voor ons een goede zaak want hoog opgeleide financials zijn op dit moment moeilijk te vinden.

Erwin Westerveld - Manager Finance & Control
www.vitens.nl

Vitens

Ik heb met heel veel detacherings- en inleenorganisaties contact. Het draait om de persoonlijke klik die je hebt met een consultant. Als diegene daarnaast de optimale combinatie kan maken tussen het type bedrijf en type kandidaat dan ben ik tevreden. Bij de eerste procedure leverde Finaxe de juiste kandidaten dus bij volgende procedures wist ik ze te vinden!

Het snelle schakelen van Finaxe en de flexibiliteit in contractvormen maken hun inzet voor ons praktisch toepasbaar. De lokale verankering vind ik daarnaast erg belangrijk, de contacten die ze hebben met kandidaten in onze omgeving. 

Jan Schippers - Hoofd Administratie
www.oim.nl

OIM Orthopedie

Het contact met Finaxe is laagdrempelig en ik kan goed met ze sparren. De consultants zijn echt goed op de hoogte van de arbeidsmarkt. Ze voorspelden vooraf dat niet de juiste kandidaten op de door ons uitgezette vacature ‘Hoofd administratie’ zouden reageren en dat bleek ook het geval. Finaxe begreep goed wat wij nodig hadden en stelde passende kandidaten voor met een goed CV. Uiteindelijk hebben we dan ook voor een van deze kandidaten gekozen! 

Gert van de Kuilen - Hoofd Administratie/Controller

Scheer en Foppen Installatietechniek

Finaxe kent de markt en is goed bekend in de regio. Ze komen afspraken na en doen wat er beloofd wordt. Een goede klik met de consultant vind ik belangrijk en die was er. Op het moment dat wij een vacature voor een Business Controller hadden heb ik daarom Finaxe ingeschakeld. Andere bureaus zijn meer op de Randstad georiënteerd en bieden soms kandidaten aan die minder goed bij onze organisatiecultuur passen. Finaxe heeft veel contact met financials uit de omgeving (regio Zwolle) en dat past vaak beter.

Het was best een lastige functie om in te vullen maar er kwamen goede kandidaten op gesprek en dat was een positieve verrassing! Inmiddels werken er twee collega’s ruim een half jaar via Finaxe bij Scheer & Foppen en dat bevalt prima.

Jan Willem Venema - HR Business partner
www.covestro.com

Covestro

Omdat onze vaste recruitment partner niet de juiste persoon kon vinden, heb ik Finaxe ingeschakeld. Finaxe vond al heel vlot de juiste kandidaten, die exact voldeden aan onze criteria. Er werd snel gehandeld en er is een uitstekende match gemaakt: de geplaatste kandidaat past heel goed bij onze organisatie.

De samenwerking heb ik als constructief en prettig ervaren. Uiteindelijk gaat het mij om een goede prijs-kwaliteitverhouding en verwacht ik dat het proces soepel wordt doorlopen, dat afspraken worden nagekomen. Ik werk het liefst samen met partners / vaste leveranciers, waarmee je een band opbouwt. Op die manier begrijpen ze de organisatie en weten ze wat wij zoeken. Aan Finaxe merkte ik dat ze een samenwerking voor de lange termijn op prijs stellen.

Arjen van der Wal - HR-manager Veenendaal & people development manager metal NL
www.ardaghgroup.com

Ardagh

Voor onze fabriek in Veenendaal zochten we in samenwerking met een aantal gerenommeerde, landelijk opererende bureaus al enige tijd naar een Plant Controller. Zij konden niet de juiste kandidaat voor ons vinden en het begon echt een hoofdpijndossier te worden. We beseften ons dat we het schaap met de vijf poten zochten, maar toen Finaxe voor ons op zoek ging kwamen ze toch direct met onze gedroomde kandidaat. Het kan een toevalstreffer zijn, maar ik denk zelf dat Finaxe daadwerkelijk goed luisterde en keek naar welk type wij zochten. Daarnaast hebben ze snel geschakeld en was Finaxe flexibel door bijvoorbeeld ook ’s avonds af te spreken. Dat soort dingen maken het verschil. Recruitment is een vak apart en ik ben buitengewoon tevreden over de dienstverlening van Finaxe.

Joke van der Worp - Manager financien & ondersteuning
www.woonborg.nl

Woonborg

Bij Woonborg zochten we een medewerker planning & control. Onze inzet was om de werving zelf uit te voeren, maar er kwamen niet voldoende passende reacties op deze vacature. Finaxe kon ons vervolgens aan twee goede kandidaten voorstellen en één daarvan is nu onze collega. Finaxe heeft een goede inschatting gemaakt van de kandidaat die wij zochten. Daarnaast waardeer ik het prettige persoonlijke contact en is Finaxe onderscheidend wat betreft snelheid. De vlotte communicatie en het snelle schakelen maakten dat de procedure soepel verliep.

 

Yvette Dijkshoorn (YD-effect.nl) - Business Consultant

RELCO Europe

Bij RELCO waren we op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega, liefst iemand die binnen 1,5 maand kon starten. Dat is natuurlijk erg snel, maar Finaxe was bereid de deadline na te streven en heeft deze ook behaald. Ik vind het prettig dat de consultants van Finaxe de functies echt begrijpen. Een vacature is bij hen meer dan een standaard lijstje met werkzaamheden. Ze vragen door naar wat voor persoon je precies nodig hebt en snappen dat niet iedere financiële functie hetzelfde is.

Pieter Vonk - Teamleider Accounting
www.vwpfs.nl

Volkswagen Pon Financial Services

De samenwerking met Finaxe ervaar ik als bijzonder prettig. Finaxe communiceert direct en kan snel schakelen. Binnen een paar dagen was het rond, daar houd ik van. Ik heb contact met diverse bureaus maar Finaxe onderscheidt zich door transparantie, duidelijkheid en korte lijnen. Afspraak is afspraak. Bovendien hebben ze een kandidaat geleverd waarover we buitengewoon tevreden zijn!

Gert Tjalsma - Hoofd Administratie
www.energiewacht.nl

Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep zochten we een medewerker crediteuren die in een korte periode kon worden ingewerkt en die hebben we via Finaxe gevonden. ‘We staan achter de kandidaten die we aanbieden’, werd er door Finaxe gezegd, en dat is ook wel gebleken. Voor ons is het prettig dat er een goede preselectie werd gemaakt.

De samenwerking verliep uitstekend, we hebben voorafgaand een prettig gesprek gehad en de communicatie per e-mail verliep prima. Ook de website voor fiattering van uren werkt perfect. Bij Finaxe is de kwaliteit van de dienstverlening gewoon goed, zoals het hoort te zijn.

Klaas de Haan - Controller
www.osg-sevenwolden.nl

Sevenwolden

Bij Sevenwolden zochten we onlangs een senior administrateur. We waren erg blij dat Finaxe reageerde op onze oproep op LinkedIn. De samenwerking met Finaxe hebben we als plezierig ervaren, met name de korte communicatielijnen. Je kunt altijd direct bij je vaste contactpersoon terecht. Finaxe is proactief en heeft goede kandidaten in haar bestand, die aan ons profiel voldoen.

Janneke Pouwels - Secretaresse - Wansink & Partner
www.wansink-partner.nl

Wansink & Partner

In 2015 hebben wij voor het eerst samengewerkt met Finaxe. Wij hebben deze samenwerking als zeer positief ervaren en wij hebben er een hele fijne collega aan overgehouden.
Onze ervaring is dat Finaxe erg flexibel en meedenkend is en dat zijn voor ons grote pluspunten. Daarnaast is de communicatie met Finaxe ook erg prettig. Het contact wordt goed onderhouden en wij worden tussentijds van alles op de hoogte gehouden, iets wat wij erg waarderen in een samenwerkingspartner.

Rolien Woudberg - Personeelsadviseur - ZZWD
www.zzwd.nl

ZZWD

Een goed advies en een juiste match is wat je kan verwachten van Finaxe. Wij hebben Finaxe gevraagd mee te denken in de toekomstige inrichting van control en financieel beheer binnen ZZWD.

Finaxe dacht met ons mee, stelde kritische vragen. Finaxe gaf ons verschillende opties in overweging, maar ook een concreet en onderbouwd advies vanuit hun deskundigheid. Finaxe heeft vervolgens voor ons de juiste match gemaakt en inmiddels is onze nieuwe collega een aantal maanden naar volle tevredenheid bij ons aan het werk.

Foelien Iedema - Human Resources
www.oosterhof-holman.nl

Oosterhof Holman

Normaalgesproken vullen wij zelf onze vacatures in, maar voor een groter aanbod aan kwalitatieve kandidaten hebben we Finaxe ingeschakeld. Ik vond het prettig dat de consultants van Finaxe voorafgaand aan de procedure langskwamen om een beeld te krijgen van ons bedrijf en vraagstuk. Dit maakte dat ze echt doorhadden wat voor persoon wij zochten, de voorgestelde kandidaten pasten dan ook allemaal goed bij ons bedrijf. Finaxe heeft daarmee de gewenste kwaliteit geleverd, er gaat een nieuwe collega bij ons starten waar we veel vertrouwen in hebben. 

Eva van der Veeken - General Manager
www.autotrust.nl

Autotrust

Ik houd van doen waar het om gaat en dat doen ze goed bij Finaxe. Ze zijn professioneel zonder dat daar een hele poespas van gemaakt wordt. Flexibiliteit, snel schakelen en korte lijnen zijn zaken die ik bij de samenwerking Finaxe ervaren heb.   

Finaxe is laagdrempelig en heeft ondernemerschap in zich. Ik denk dat ze goed weten wat voor type persoon bij hun opdrachtgevers past. 

Edwin Kool - Business Controller
www.kalsbeek.net

Kalsbeek

De snelheid van Finaxe vind ik een belangrijk positief punt. Daarnaast leverde Finaxe de best passende kandidaat. De samenwerking was prima, de interactie, het persoonlijke contact heb ik als positief ervaren. 

Henk Hokse - Partner Assurance - EY Zwolle
www.ey.com

EY Zwolle

Het mooiste vind ik dat Finaxe 'out of the box' denkt, buiten de gebaande paden. Er is oog voor diversiteit, dat vind ik belangrijk. Finaxe zoekt breed en ze laten me diverse profielen zien, een ander type mensen dan je in eerste instantie verwacht. Bijvoorbeeld iemand die de overstap van accountancy naar bedrijfsleven gemaakt heeft maar toch terug gaat. Dat is bijzonder en dat soort mensen passen goed bij ons! Ik doe nu een paar jaar zaken met Finaxe en dat bevalt erg goed. Als er een vacature vrij komt duikt Finaxe er gelijk bovenop. Ze zijn superfanatiek en die gedrevenheid waardeer ik zeer.

Fieke Kolk - Senior Financieel Medewerker
www.coda-apeldoorn.nl

Coda

Onze controller had positieve ervaring met Finaxe in Groningen dus toen we in Apeldoorn tijdelijk een financiële kracht zochten hebben we Finaxe Zwolle ingeschakeld. Inmiddels heeft Finaxe twee collega’s voor ons gevonden en beide keren beviel dat goed. Het is prettig dat ze zich verdiepen in onze organisatie, wat we zoeken en wat we niet zoeken. Wij zijn tevreden!

Roelie Lubbers - Hilbrands - Partner, drs. RA - Deloitte
www2.deloitte.com

Deloitte

Transparant, eerlijk en snel, zo kan ik Finaxe omschrijven. We zochten acuut een aantal nieuwe medewerkers en ik kreeg bij Finaxe gelijk reactie en een aantal CV’s. Het contact met Finaxe is goed, ze handelen snel en denken mee. Ook de communicatie rond een procedure verloopt vlot, dat is fijn voor ons, maar zeker ook voor kandidaten.

Robert L’Herminez - Teamleider Operations
www.lacent.nl

Lacent

We hebben Finaxe ingeschakeld omdat we een aantal nieuwe medewerkers zochten. Finaxe is een betrokken partij. Ze hebben goed geluisterd naar wat wij zoeken en hebben vanaf het eerste moment kandidaten aangeleverd die voldoen aan ons gewenste profiel. Finaxe schakelt snel en communiceert duidelijk. Ze zijn makkelijk benaderbaar en er zijn korte lijntjes. Finaxe is gedreven om de goede kandidaten te leveren en ze komen afspraken na. Ze doen wat ze beloven en daar hecht ik zelf veel waarde aan.

Willy Elsinga - P&O Officer

Antonius zorggroep

We hebben Finaxe ingeschakeld omdat er bij Antonius zorggroep meerdere vacatures openstonden die we zelf moeilijk konden invullen. De samenwerking was prima. Finaxe onderscheidt zich doordat ze volhardend blijven zoeken in een markt waar het lastig is om geschikte kandidaten te vinden. Ondanks die krapte in de markt wisten zij ons steeds kandidaten voor te stellen waardoor de vacatures uiteindelijk zijn ingevuld, Finaxe weet ze dus wel te vinden!

Hans Boogers - Teamleider credit control
www.royalhaskoningdhv.com

Royal-haskoningDHV

Bij Royal HaskoningDHV waren we tijdelijk op zoek naar een credit controller. We hebben Finaxe een duidelijke opdracht gegeven, maximaal twee kandidaten die echt goed zijn en die voldoen aan ons profiel. En dat gebeurde, er werden twee goede personen voorgesteld en een van hen is bij ons aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het feit dat Finaxe de wens die wij hadden goed heeft kunnen vertalen naar een geschikte kandidaat. Het resultaat was goed en daar gaat het om.

Danielle Heijnen - Teammanager Planning & Control - Actium Wonen
www.actiumwonen.nl

Actium Wonen

Sterk punt van Finaxe vind ik dat ze goed luisteren naar wat er echt nodig is. De gedrevenheid van Finaxe zit ´m niet in het vinden van een kandidaat, maar het vinden van precies de juiste kandidaat. Bij Actium waren we op zoek naar een manager die het nieuwe team, ontstaan na een reorganisatie, zou kunnen vormen en bouwen. Een coach, een teambuilder en ook nog met de nodige financiële kennis. Geen gemakkelijke combinatie….maar Finaxe heeft deze collega gevonden!

Wilbert Eggenkamp - Concerncontroller - Cosis (fusieorganisatie van Promens Care en Novo)
www.cosis.nu

Cosis

Wat ik merk aan Finaxe is dat ze gedreven en ambitieus zijn. Ze zijn bezig een echt goed netwerk van mogelijke kandidaten op te bouwen. Ik kan merken dat Finaxe heel actief is op dit gebied.

Bij Cosis (voorheen Promens Care) plaatsen we vaak eerst zelf een vacature. Wanneer daar na een sollicitatieronde geen geschikte kandidaten uit komen schakelen we meerdere bureaus in. Inmiddels heb ik Finaxe meerdere keren gevraagd om een nieuwe medewerker voor ons te vinden. Dat heeft inmiddels geleid tot meerdere succesvolle matches. Ik vind het mooi dat Finaxe ook in een best moeilijke arbeidsmarktperiode kansen zien in de Finance markt!

Mireille Meurs - HR Officer - Bekaert Assen
www.bekaert.com

Bekaert Assen

Wat ik merk aan Finaxe is dat ze gedreven en ambitieus zijn. Ze zijn bezig een echt goed netwerk van mogelijke kandidaten op te bouwen. Ik kan merken dat Finaxe heel actief is op dit gebied.

Bij Cosis (voorheen Promens Care) plaatsen we vaak eerst zelf een vacature. Wanneer daar na een sollicitatieronde geen geschikte kandidaten uit komen schakelen we meerdere bureaus in. Inmiddels heb ik Finaxe meerdere keren gevraagd om een nieuwe medewerker voor ons te vinden. Dat heeft inmiddels geleid tot meerdere succesvolle matches. Ik vind het mooi dat Finaxe ook in een best moeilijke arbeidsmarktperiode kansen zien in de Finance markt!

Tom Boerema - Raad van Bestuur - EOC Scheepsverzekeringen
www.eoc.nl

EOC Scheepsverzekeringen

Finaxe heeft ons bijgestaan in de werving van een Financial controller. In een aantal persoonlijke gesprekken hebben ze ons ondersteund bij het opstellen van het zoekprofiel. Aansluitend heeft Finaxe een aantal goede kandidaten voorgesteld waaruit wij een uitstekende nieuwe financal controller hebben kunnen selecteren. Finaxe laat zich het beste omschrijven als professioneel, persoonlijk contact, ter zake kundig en snel.

Ybele van der Veen - Vestigingsmanager - Helder Onderwijs
www.helder-onderwijs.nl

Helder Onderwijs

Op samenwerking met Finaxe heb ik als positief ervaren. Helder Onderwijs verzorgt de (o.a. financiële) administratie van diverse onderwijsinstellingen. We zochten op korte termijn naar twee personeelsleden en Finaxe heeft daarvoor goede kandidaten voorgesteld. Mijn verzoek werd ingevuld op een voor mij uitstekende termijn!

Stefanie Stam - Manager HR - Mid Ocean Brands
www.midoceanbrands.com

Mid Ocean Brands

Hoe prettig is het dat je met 1 telefoontje weet dat het geregeld wordt. Daarom streven we bij Mid Ocean Brands naar een duurzame samenwerking met een gespecialiseerde partij om onze financiële vacatures in te vullen. En die hebben we met Finaxe gevonden. Finaxe zorgt voor een goede afstemming met kandidaten en werkt op een hele prettige persoonlijke manier.

Finance is een apart vakgebied met een eigen taal, manier van werken en type mensen. Samenwerken met een gespecialiseerde partner als Finaxe is daarin erg fijn. Daarnaast weet ik uit ervaring hoeveel werk een werving- en selectieprocedure met zich meebrengt, Finaxe ontzorgt ons daarin. Finaxe presenteert kandidaten die in principe allemaal voldoen, wij hoeven alleen nog te kiezen wie het beste bij ons past.

Ilonka Hut - Personeelsfunctionaris - Score
www.scorenl.com

Score

Bij Score kwam een tijdelijke vacature vrij, vervanging in verband met ziekte. Ik heb Finaxe gebeld en het probleem voorgelegd, gevraagd of ze iets voor ons konden betekenen. De procedure werd vrij snel opgestart en ik kreeg een aantal goede CV’s toegestuurd. Daaruit hebben we een keuze kunnen maken en inmiddels is onze nieuwe collega gestart!

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Met name de vlotte behandeling van de aanvraag vond ik plezierig. Finaxe is een specialistisch bureau, dat merk je doordat ze meedenken, direct goed inschatten wat je nodig hebt en je vlot passende CV’s te zien krijgt.